Kunderne siger..

Vil du gerne vide, hvad andre kunder siger om mig?

“Marlene er en meget effektiv samarbejdspartner. Hun er opsøgende, tager initiativ og får hurtigt tingene fra hånden. De tekster, hun leverer, sidder ofte lige i skabet første gang, og hun skriver godt. Historierne får deres eget liv gennem deres mange citater og sanseindtryk ude fra virkeligheden. Og så er hun virkelig rart selskab, hvilket jeg også hører fra kilderne. Det er altid en fornøjelse at arbejde med Marlene, og netop derfor har vi et fast samarbejde.”
Tor Stenstrup, indehaver, kommunikationsbureauet Almen Info

“Marlene Grøftehauge har været engageret til at skrive en artikel om rehabilitering i arbejdsskadesager. Resultatet har været en levende artikel, som skaber en bredere fortælling om vores virksomhed og dennes formål, hvilket styrker muligheden for at tiltrække nye kunder og samarbejdspartnere.
Hun er en dygtig journalist, der arbejder effektivt og med resultatet i fokus.”
Jakob Sørensen, direktør, ALECA 

”Tre ord rammer ind i essensen af Marlene Grøftehauge: Omhyggelig, pålidelig sprogekvilibrist. Marlene mestrer alle genrer og bevæger sig naturligt i de mangeartede begreber, der er en del af det moderne sundhedsvæsen. Alt afleveres uden undtagelse til tiden – og sågar i pæn tid før deadline.”
Trine Ravn, kommunikationskonsulent og tidl. redaktør af Sund i Syd, Region Syddanmark

“Samarbejdet med Marlene er meget professionelt. Hun er god til at skabe flow, laver nogle supergode produkter og er både sympatisk og pligtopfyldende. Samtidig er hun god til at snakke med de unge mennesker, så vi får de studerendes budskaber ud på den bedste måde. Vi får meget omtale i medierne på grund af Marlenes arbejde. Folk snakker om EA Kolding, fordi vi kommer ud med nogle gode historier. Det går pænt med optaget, så PR må klart have en effekt.”
Jette Gøbel, uddannelseschef EA Kolding

“Jeg har arbejdet sammen med Marlene Grøftehauge om forskellige opgaver i forbindelse med PR og markedsføring af nye uddannelser på 180 Academy.
Marlene har opnået imponerende resultater. Særligt i forbindelse med lanceringen af uddannelsen ”Food Architect”, som blandt andet resulterede i en stor artikel i Børsen. Marlene er en dygtig journalistisk håndværker, der ikke er bange for at tage fat.”
Johannes Lundsfryd Jensen, borgmester i Middelfart Kommune og tidl. innovationsdirektør på IBC

“Jeg har gennem flere år samarbejdet med Marlene Grøftehauge og kan stå 100 procent inde for hendes journalistiske kvaliteter. Hun har et levende sprog og blik for detaljerne samtidig med, hun er grundig og omhyggelig i sit arbejde.
Marlene Grøftehauge har med stor dygtighed fundet frem til kernen i De Farver, hvad hun har vist mange gange; jeg kan varmt anbefale hendes arbejde til andre”.
Henrik Terney, redaktør af magasinet De Farver (Danske Malermestre)

“Marlene er fuld af gode idéer, leverer til aftalt tid og er altid til at regne med, når der skal rykkes ekstra hurtigt. Hun har et fint blik for Hjemmets målgruppe og skriver levende og varmt i den hyggelige tone, der er bladets stil. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende.”
Kathe Japp, artikelredaktør, Hjemmet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates