Gode tekster på din hjemmeside sælger dig og dine produkter

Du ved det godt. En lækker hjemmeside er mere end fine farver og flotte billeder. Teksten skal spille. For ellers risikerer kunderne at flygte, inden de overhovedet overvejer at købe. Men bliver du alligevel ofte stoppet, fordi:

− Det synes, at det med ord er bøvlet og har måske også svært ved at finde tiden?
− Du er i tvivl om, hvad der skal stå på siderne – hvordan teksten sælger dig bedst muligt?
− Du har svært ved at se dit firma udefra og har brug for andre øjne?

Hvis du vælger mig til at hjælpe dig, aftaler vi, hvor mange sider, du har brug for at få skrevet fra bunden eller få redigeret. Derefter stiller jeg dig en masse spørgsmål om dig, din virksomhed, dit produkt og dine kunder.

Når jeg har ordene på blokken, skriver jeg teksterne, så de skyder dine budskaber bedst muligt ud over rampen i korte, præcise sætninger med mange overskrifter. Gode hjemmesidetekster er levende og tager hensyn til, at folk læser anderledes på nettet end på tryk.

Som en del af processen hjælper jeg dig med at finde de vigtige søgeord, som dine potentielle kunder søger på i Google, så du kan blive fundet.

Jeg er ikke SEO-ekspert (søgemaskineoptimering), men jeg kan henvise til virksomheder, der ikke laver andet og kan teknikken til fingerspidserne. Prøv for eksempel Riveronline.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så du får tekst, der virker til din vigtige salgskanal – din hjemmeside.

Pris for tre sider 6000 kroner + moms (jeg laver selvfølgelig et konkret tilbud til dig, når vi har talt sammen og jeg har set din side)

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates