Skriv en pressemeddelelse

Skriv en pressemeddelelse, når du gerne vil have mere opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit brand.

Jeg har i mange år arbejdet med at finde de rigtige historier og derefter skrevet pressemeddelelser for virksomheden. Derefter har jeg kontakter de relevante medier, som har trykt pressemeddelelsen. Ofte ordret. Indsatsen kan skabe en masse positiv opmærksomhed omkring din virksomhed og give et kæmpe opmærksomhedsboost.

For nogle virksomheder kan det være en svær opgave at tage sig af disse opgaver og derfor tilbyder jeg min hjælp til en skarp pris. Få mig til at lave jeres pressemeddelelser og slip for at bekymre jer over om at vinkle rigtigt og sætte ord sammen.

En pressemeddelelse er en unik mulighed for at nå ud til rigtig mange mennesker. Det er virksomhedernes chance for at skabe vækst og få fat i flere kunder og samarbejdspartnere, fordi I bliver set som eksperter på jeres felt.

Hvem er Marlene?

Jeg har 11 års erfaring som journalist og har skabt rigtig mange gode artikler for virksomheder, der har haft mig tilknyttet som PR-konsulent i deres virksomhed

Det er vigtigt at vide præcist, hvordan man skal formidle sit budskab. Kun på den måde er det muligt at få en  pressemeddelelse, som skaber mest mulig opmærksomhed for de rette interessesenter.

Derfor skal man altid benytte en dygtig tekstforfatter til sine pressemeddelelser.

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates