Freelancejournalisten leverer dit budskab i en professionel pressemeddelelse

En velskrevet og effektiv pressemeddelelse er med til at kommunikere dit budskab ud med power og slå dit brand fast. Og efter 15 år i branchen som freelancejournalist og kommunikationskonsulent ved Marlene Grøftehauge, hvad der virker.

En pressemeddelelse fra MarleneG.dk er levende tekst, der sælger dig og dine budskaber på den mest effektive måde.

Marlene Grøftehauge har blandt andet haft succes med at hjælpe byggemarkedskæden jem & fix i medierne med en historie om at bekæmpe svind i deres butikker.

Det blev til et indslag i TV2 News, en artikel på jp.dk, et helt opslag i JP’s søndagsudgave samt omtale i Retailnews, Detailfolk.dk, Newsbreak.dk, Vejle Amts Folkeblad og JydskeVestkysten.

Eksempler på pressemeddelelser:

Jem og fix bekæmper svind for millioner
Nye folk til firma med fart på
Farvel til støj i mæglerbutik
Nyt bådværksted gør klar til foråret
Trampoliner er også for voksne

Gode tekster kommunikerer dit budskab

Virksomhederne vrimler med gode historier. Og gode tekster fra Marlene Grøftehauge journalist kommunikerer dine historier og dine budskaber skarpt. Ved du ikke, hvordan du skal gribe det an, eller har du ikke tiden, så kontakt MarleneG.dk på telefon 26 80 85 09.

Marlene Grøftehauge hjælper dig med at finde de gode historier og skære dit budskab til, hun skriver pressemeddelelsen, så journalisternes opmærksomhed bliver fanget. Og endelig kontakter Marlene Grøftehauge medierne personligt og følger op.

Bestil en pressemeddelelse her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates