Freelancejournalist

Har du brug for en freelancejournalist til at skrive en artikel, tekst til din hjemmeside eller noget helt tredje, så læs videre her.

Jeg er uddannet journalist, og du kan booke mig som freelancejournalist til en specifik opgave. Du får en fast aftale og pris på den enkelte opgave, samtidigt med at du får en velskrevet pressemeddelelse eller artikel.

I mine artikler har jeg altid meget fokus på at levere en artikel, som fanger læseren, og at artiklen kommunikerer det rigtige budskab ud.

Hvordan foregår det?

Når man skriver en artikel, er det vigtigt at formidle teksten på en måde, som læserne husker. Det hjælper med at skaffe kunder eller opnå en eller anden form for tilknytning til den enkelte målgruppe, som man ønsker at nå ud til.

Ved at benytte mig som freelancejournalist får du professionel hjælp til at skrive artikler, som rammer din målgruppe og som kan forøge din chancer for at få det bedst mulige ud af dine artikler.

Dette er især vigtigt, hvis du skal have skrevet en pressemeddelelse, som skal bringes som en artikel i en lokal avis eller andre medier. Ofte ender mine pressemeddelelser ordret i spalterne uden en eneste rettelse.

Grib chancen for at skabe mere interesse omkring din virksomhed, hjemmeside eller andet ved at tilknytte mig som freelancejournalist.

Kontakt mig i dag, og vi finder den løsning, som skaber mest værdi for dig.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates