Spar penge med et klippekort

Jeg følger Journalistforbundets takster. Men du kan naturligvis altid kontakte mig for et tilbud.

Hvis du vælger et forudbetalt klippekort, får du rabat, når du for eksempel skal lave skrevet en skarp pressemeddelelse, en webtekst eller have rådgivning om at håndtere pressen. Jo flere timer, jo mere sparer du. Klippekortet forudfaktureres og er gyldigt i et år fra udstedelsesdatoen.

  • 20 timer – 25.000 kroner plus moms
  • 50 timer – 55.000 kroner plus moms

Klippekortet kan du bruge til lige præcis det, du har lyst til: Det kan være pressemeddelelser, pressekontakt, tekster til jeres hjemmeside, tekster til brochurer, blogindlæg, testimonials til hjemmesiden, PR-rådgivning eller noget helt syvende. Du bestemmer!

Og husk, at vælger du mig, skal du ikke betale for feriepenge, pension, sygdom, kontorplads og kaffepauser.
Den tid, du betaler for, er ren arbejdstid. Og jeg arbejder altid hurtigt og effektivt.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates