Nye folk til it-firma med fart på

Tre nye ansigter har indtaget kontoret hos den esbjergensiske it-virksomhed Mentor IT, der stormer fremad

Sagt på vestjysk går det ‘ganske fint’ hos virksomheden Mentor IT i Esbjerg. Faktisk går udviklingen i øjeblikket så stærkt, at it-firmaet netop har ansat tre nye mand til at supplere staben på Lindevej i Sædding.

”Vi har rigtig travlt og for at følge med efterspørgslen, må der flere folk til. Det klager vi bestemt ikke over. Vores største problem er at finde arbejdskraft med de rigtige kvalifikationer inden for it. Det er heldigvis lykkedes med de tre nye medarbejdere, hvilket er meget glædeligt,” fortæller Søren Frandsen, der er den ene af tre partnere i Mentor IT.

Specialister

De nye medarbejdere er Jonas Østergaard Nielsen, der har titel af netværksspecialist. Han er 34 år og kommer fra Egebæk ved Ribe. Jens Pedersen er 26 år, kommer fra Esbjerg og er ansat som it-supporter. Endelig er der den 52-årige systemkonsulent Klaus Vagtholm, der tager turen til Esbjerg fra Gelsted på Fyn.

”De tre nye specialister skal overordnet bidrage til at hjælpe kunderne, så de ikke behøver bekymre sig om it i deres dagligdag. Det er vores fornemste opgave i virksomheden,” siger partner Søren Frandsen.

Fakta: Mentor IT

Virksomheden blev grundlagt af Claus Kvist i 1999 med blandt andet netværk og servere som speciale. Siden er Søren Fransen og Jacob Vind Kristjansen indtrådt som partnere i ledelsen.
I dag er Mentor IT områdets førende IT-konsulentvirksomhed og ejer og driver et af de større datacentre i Danmark.
I alt 31 medarbejdere arbejder hos Mentor IT pt.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates