PM: Nyt bådværksted gør klar til foråret

Man skulle måske ikke tro det, men: Vinteren er højsæson for at få klargjort sin båd. Det er bare synd, at mange bådejere glemmer det, mener bådebygger Leck Risby fra Lillebælt Bådservice.

Kulden ligger stadig tung over by og land, og der er længe til sejlsæsonen sætter ind med masser af oplevelser på fjorden. Men i Lillebælt Bådservices nye værksted i Vester Nebel gør indehaver Leck Risby klar til lunere tider.

– Mange bådejere glemmer, at det er om vinteren, de skal have deres båd klargjort til sæsonen. Hvis de venter helt til påske, risikerer de, at båden ikke kan komme i vandet med det samme, fordi den trænger til at komme på værksted. Det er synd, for så går de glip af nogle dejlige ture om foråret, siger  42-årige Leck Risby, der har ti års erfaring som bådebygger og er uddannet fra X Yacht i Haderslev og Nordship A/S.

Bare nyde sin båd
Lillebælt Bådservice har gennem de seneste tre et halvt år haft til huse i Leck Risbys villa i Koldings sydlige bydel. Men fra den 1. december slog han dørene op til 430 kvadratmeter nyt værksted i Vester Nebel. Han glæder sig til at tage i mod små som større reparationer og serviceeftersyn.

– Jeg ser frem til at kunne hjælpe mine kunder til at sejle problemfrit hele sommeren, så de bare kan slappe af og nyde deres båd, siger Leck Risby, der altid selv har været bidt af sejlads.

– Jeg var otte år, da jeg sejlede i min egen optimistjolle for første gang og har siden sejlet meget med både mine forældre og min kone og døtre. Jeg ved personligt, hvad det betyder, at båden er i orden, så man ikke skal spekulere på andet end vinden og vejret, siger Leck Risby.

 

For flere oplysninger kontakt:
Leck Risby, telefon xxxx xxxx

Fakta: Lillebælt Bådservice
Leck Risby har ti års erfaring i forskellige typer bådreparationer og vedligeholdelse. Han arbejder med både træ, glasfiber og metal.
Leck Risby er uddannet hos Nordship A/S i Lunderskov og gik selvstændig for tre et halvt år siden.
Det nye værksted ligger på Koldingvej 49 i Vester Nebel ved Kolding.
Privat er Leck Risby gift med Kirsten og far til døtrene Signe på 12 år, Caroline på 10 år og Katrine på fem år.
www.lbbs.dk

 

Billedtekst:

Leck Risby glæder sig til at tage imod sejlerfolket i sin virksomhed Lillebælt Bådservice. Her ses han ved Kolding Lystbådehavn.

Fotobyline: Heidi Lundsgaard

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates