Vil du have mere omtale = flere kunder?

PR kan give flere kunder, flere besøg på hjemmesiden og ekspertstatus. Det lyder ikke så ringe, vel? Men måske ved du ikke, hvordan du kommer i gang? Som noget nyt tilbyder jeg PR-rådgivning, som består af to timers brainstorm over telefonen.

Efter rådgivningen har du styr på:

– Hvilke historier, du har bedst chance for at komme i medierne med
– Hvilke oplysninger, du mangler, før du kan gribe telefonen og kontakte medierne
– Hvordan du vil fortælle dine historier til journalisterne
– Hvilke medier, du vil have størst gavn af at kontakte

Til sidst giver jeg dig gode råd til, hvordan du skriver en pressemeddelelse om én af dine historier. Når du har skrevet teksten, kan du maile den til mig og få mine kommentarer, inden du sender den til udvalgte medier.

Pris: 4000 kroner + moms

Din investering vil hurtigt vise sig at være meget mere værd end dyre annoncer – lad mig bevise det!

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates