Kunderne siger

Vil du gerne vide, hvad andre kunder siger om mig?

”Tre ord rammer ind i essensen af Marlene Grøftehauge: Omhyggelig, pålidelig sprogekvilibrist. Marlene mestrer alle genrer og bevæger sig naturligt i de mangeartede begreber, der er en del af det moderne sundhedsvæsen. Alt afleveres uden undtagelse til tiden – og sågar i pæn tid før deadline.
Trine Ravn, kommunikationskonsulent og redaktør af Sund i Syd, Region Syddanmark

“Samarbejdet med Marlene Grøftehauge forløber tjept og professionelt. Marlene har uden besvær sat sig ind i Hjemmets målgruppe og artikeltype og skriver godt i et frisk sprog tilpasset genren.”
Kathe Japp, artikelredaktør, Hjemmet

“Samarbejdet med Marlene er meget professionelt. Hun er god til at skabe flow, laver nogle supergode produkter og er både sympatisk og pligtopfyldende. Samtidig er hun god til at snakke med de unge mennesker, så vi får de studerendes budskaber ud på den bedste måde.
Vi får meget omtale i medierne på grund af Marlenes arbejde. Folk snakker om EA Kolding, fordi vi kommer ud med nogle gode historier. Det går pænt med optaget, så PR må klart have en effekt.”
Jette Gøbel, uddannelseschef EA Kolding

“Jeg har arbejdet sammen med Marlene Grøftehauge om forskellige opgaver i forbindelse med PR og markedsføring af nye uddannelser på 180 Academy.
Marlene har opnået imponerende resultater. Særligt i forbindelse med lanceringen af uddannelsen ”Food Architect”, som blandt andet resulterede i en stor artikel i Børsen. Marlene er en dygtig journalistisk håndværker, der ikke er bange for at tage fat.”
Johannes Lundsfryd Jensen, innovationsdirektør IBC International Business College

“Jeg har gennem flere år samarbejdet med Marlene Grøftehauge og kan stå 100 procent inde for hendes journalistiske kvaliteter.
Hun har et levende sprog og blik for detaljerne samtidig med, hun er grundig og omhyggelig i sit arbejde.
Marlene Grøftehauge har med stor dygtighed fundet frem til kernen i De Farver, hvad hun har vist mange gange; jeg kan varmt anbefale hendes arbejde til andre”.
Henrik Terney, tidl. redaktør af De Farver (Danske Malermestre)

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates